18/11/2018 18/11/2018   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, στο Ηράκλειο της Κρήτης, και συγκεκριμένα στον Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Γενεσίου της Θεοτόκου, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις – Σε αναζήτηση των ριζωμάτων της ταυτότητας και του πολιτισμού μας». Η Ημερίδα είχε τεθεί υπό την αιγίδα...
18 Νοεμβρίου, 2018 - 14:13

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο: Κέντρο της Ρωμιοσύνης- Χριστουπόλεως Μακάριος

Διαδώστε:
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο: Κέντρο της Ρωμιοσύνης- Χριστουπόλεως Μακάριος

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, στο Ηράκλειο της Κρήτης, και συγκεκριμένα στον Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Γενεσίου της Θεοτόκου, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις – Σε αναζήτηση των ριζωμάτων της ταυτότητας και του πολιτισμού μας».

Η Ημερίδα είχε τεθεί υπό την αιγίδα της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και πραγματοποιήθηκε με την ευλογία της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Μακάριος εκπροσώπησε τη Μητέρα Εκκλησία και τον Οικουμενικό Πατριάρχη και ομίλησε με θέμα: «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο: Κέντρο της Ρωμιοσύνης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων