12/07/2023 12/07/2023 Με εορταστική εκδήλωση που συμπεριλάμβανε βιντεοσκοπημένα θεατρικά έργα για παιδιά και απαγγελίες ποιημάτων, φαγητό και μουσική, ολοκληρώθηκε η Τελετή Λήξης του σχολικού έτους 2022-2023 του Ελληνικού Σχολείου του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Ανδρέα Μπέρμιγχαμ. Στην τελετή παρέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο οποίος μετέφερε στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, τις ευχές...
12 Ιουλίου, 2023 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 9:16

Δράσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων στο Μπέρμιγχαμ

Διαδώστε:
Δράσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων στο Μπέρμιγχαμ

Με εορταστική εκδήλωση που συμπεριλάμβανε βιντεοσκοπημένα θεατρικά έργα για παιδιά και απαγγελίες ποιημάτων, φαγητό και μουσική, ολοκληρώθηκε η Τελετή Λήξης του σχολικού έτους 2022-2023 του Ελληνικού Σχολείου του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Ανδρέα Μπέρμιγχαμ.

Στην τελετή παρέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο οποίος μετέφερε στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Γεύμα προς τιμήν των Φιλοπτώχων του Μπέρμιγχαμ

Δείπνο παρετέθη στην Ελληνική Κυπριακή Εστία Μπέρμιγχαμ προς τιμήν των Φιλοπτώχων Αδελφοτήτων του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Ανδρέα Μπέρμιγχαμ και του Ι. Ναού Αποστόλου Λουκά Έρντινγκτον.

Το δείπνο παρέθεσαν από κοινού οι δύο Κοινότητες του Μπέρμιγχαμ. Παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, οι Επίτιμοι Πρόξενοι της Ελλάδος και της Κύπρου, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Φιλοπτώχων Αδελφοτήτων και των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, καθώς επίσης και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του έργου που επιτελούν οι δύο Αδελφότητες.

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής απευθυνόμενος στα μέλη των δύο Φιλοπτώχων, μίλησε για τη σχέση της φιλανθρωπίας με την ίδια την ταυτότητα της Εκκλησίας και μετέφερε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων