03/04/2022 03/04/2022 Στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ορθού και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, την Κυριακή Δ’ Νηστειών. Συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Γρηγόριος Lauranzano, ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Χρήστος Στεφάνου και ο Οικονόμος κ. Νικόλαος-Λουκάς Καραφυλλίδης. Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε...
03 Απριλίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2022 - 22:03

Μπέρμιγχαμ: Γεύμα στην Ελληνική Κυπριακή Εστία την Κυριακή Δ΄ Νηστειών

Διαδώστε:
Μπέρμιγχαμ: Γεύμα στην Ελληνική Κυπριακή Εστία την Κυριακή Δ΄ Νηστειών

Στην Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ορθού και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, την Κυριακή Δ’ Νηστειών.

Συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Γρηγόριος Lauranzano, ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Χρήστος Στεφάνου και ο Οικονόμος κ. Νικόλαος-Λουκάς Καραφυλλίδης.
Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε γεύμα στην Ελληνική Κυπριακή Εστία Μπέρμιγχαμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων