20/02/2022 20/02/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, την Κυριακή του Ασώτου. Συλλειτούργησαν ο ιερατικός Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Στεφάνου και ο Οικονόμος π. Νικόλαος-Λουκάς Καραφυλλίδης. Ακολούθησε γεύμα σε αίθουσα της Ελληνικής Κυπριακής Εστίας, όπου ο Θεοφιλέστατος συναντήθηκε με τους...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 18:19

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στην Αγία Τριάδα Μπέρμιγχαμ

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελιτηνής στην Αγία Τριάδα Μπέρμιγχαμ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, την Κυριακή του Ασώτου.

Συλλειτούργησαν ο ιερατικός Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Στεφάνου και ο Οικονόμος π. Νικόλαος-Λουκάς Καραφυλλίδης.

Ακολούθησε γεύμα σε αίθουσα της Ελληνικής Κυπριακής Εστίας, όπου ο Θεοφιλέστατος συναντήθηκε με τους Επίτιμους Προξένους της Ελλάδος στο Μπέρμιγχαμ κ. Νικόλαο Μπατή και της Κύπρου κ. Κωστάκη Πετρουή, καθώς και με τον Πρόεδρο της Εστίας κ. Ηλία Κουμή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων