11/10/2022 11/10/2022 Στην αρετή της ευγνωμοσύνης αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του με αφορμή την εορτή των Ευχαριστιών στη χώρα. «Να δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στους γονείς μας που μας έδωσαν ζωή αλλά και στο Θεό που δημιούργησε τον κόσμο» τόνισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος μάλιστα αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία τόνισε...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 16:57

Ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά μιλά για την ευγνωμοσύνη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά μιλά για την ευγνωμοσύνη

Στην αρετή της ευγνωμοσύνης αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του με αφορμή την εορτή των Ευχαριστιών στη χώρα.

«Να δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στους γονείς μας που μας έδωσαν ζωή αλλά και στο Θεό που δημιούργησε τον κόσμο» τόνισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος μάλιστα αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία τόνισε πως έτσι καταστρέφουμε τον όμορφο κόσμο που δημιούργησε ο Θεός και δείχνουμε αγνωμοσύνη.

«Ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσουμε την ευγνωμοσύνη είναι να κάνουμε σωστά το καθήκον μας» είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων