03/01/2020 26/03/2021 Από 20 έως και 31 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος ευρισκόμενος σε ποιμαντική επίσκεψη στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας, τέλεσε τις παρακάτω Ακολουθίες: Σαββάτο 21 Δεκεμβρίου, Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου και Δημητρίου και Σύναξη των Ιεροπαίδων. Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Surrey, βοηθούμενος από...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 2:46

Στην Βρεταννική Κολομβία βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά

Διαδώστε:
Στην Βρεταννική Κολομβία βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά

Από 20 έως και 31 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος ευρισκόμενος σε ποιμαντική επίσκεψη στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας, τέλεσε τις παρακάτω Ακολουθίες:

Σαββάτο 21 Δεκεμβρίου, Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου και Δημητρίου και Σύναξη των Ιεροπαίδων.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Surrey, βοηθούμενος από τους ιερείς. π. Κ. Καλτσίδη και π. Δ. Τρυφωνόπουλο.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, χριστουγεννιάτικη Σύναξη Νεολαίας στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Γεωργίου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας Σύναξη Κληρικών. Έλαβαν μέρος όλοι οι ιερείς των ελληνορθοδόξων Κοινοτήτων της Βρετανικής Κολομβίας.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον π. Ο. Δρόσσο και τον π. Τ. Πράττα, είχε γεύμα με την Εντιμ. Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Βανκούβερ, κα Ελένη Γεωργοπούλου και την οικογένειά της, στην προξενική κατοικία.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Γεωργίου Βανκούβερ, βοηθούμενος από τους ιερείς, π. Ο. Δρόσσο και Γ. Despotov.

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο φιλοξένησε στο Βανκούβερ η οικογένεια του Άρχοντος Διονυσίου Στασινοπούλου και την ημέρα των Χριστουγέννων είχαν δείπνο σε ζεστό οικογενειακό περιβάλλον.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον π. Ο. Δρόσσο, ο Αρχιεπίσκοπος Σωτήριος επισκέφθηκε τον π. Δημήτριο Παρτσάφα και την πρεσβυτέρα Ειρήνη στο σπίτι τους. Προσευχήθηκαν μαζί και ο π. Δ. Παρτσάφας κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων από τον Σεβασμιώτατο.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, Αγιασμό για την έναρξη της χειμερινής κατασκήνωσης «Μεταμόρφωση», της Βρεττανικής Κολομβίας. Συγχαρητήρια στους οργανωτές.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, χριστουγεννιάτικο γεύμα των μελών των Φιλοπτώχων Αδελφοτήτων.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου και Δημητρίου του Ανατολικού Βανκούβερ, βοηθούμενος από τον π. Τ. Πράττα και π. Δ. Τρυφωνόπουλο.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, γεύμα με τους Άρχοντες του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος αναχωρεί για την πόλη του Κάλγκαρι, όπου θα λειτουργήσει στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου για την εορτή της Περιτομής του Κυρίου και του Μ. Βασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων