06/06/2022 07/06/2022 Επίσκεψη στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, ολιγομελής όμιλος Αρχόντων Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, υπό την ηγεσία του Εντιμ. Άρχοντος Εξάρχου κ. Γεωργίου Μάρκου. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, παρουσία της περί αυτόν αδελφότητος, ο οποίος τους ομίλησε για την...
06 Ιουνίου, 2022 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 2:48

Επίσκεψη Αρχόντων του Θρόνου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αρχόντων του Θρόνου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επίσκεψη στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, ολιγομελής όμιλος Αρχόντων Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, υπό την ηγεσία του Εντιμ. Άρχοντος Εξάρχου κ. Γεωργίου Μάρκου.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, παρουσία της περί αυτόν αδελφότητος, ο οποίος τους ομίλησε για την ιστορία της Σχολής και την αναγκαιότητα επαναλειτουργία της. Ακολούθησε ξενάγηση στο ναΰδριο, την Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, ενώ οι επισκέπτες παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων