10/01/2024 14/01/2024 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε, στις 10 Ιανουαρίου 2024, τον νοσηλευόμενο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Bezmialem, Σοφολογιότατο Ιμάμη του Τζαμιού Φατίχ κ. Galip Usta, ο οποίος, την περασμένη Δευτέρα, δέχθηκε δολοφονική επίθεση μετά την ολοκλήρωση της βραδυνής προσευχής στο Τζαμί.   Ο Παναγιώτατος εξέφρασε την συμπάθειά και τις ευχές του για ταχεία...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 20:04
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 3:50

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον νοσηλευόμενο μετά από δολοφονική απόπειρα Ιμάμη του Τζαμιού Φατίχ

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στον νοσηλευόμενο μετά από δολοφονική απόπειρα Ιμάμη του Τζαμιού Φατίχ

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε, στις 10 Ιανουαρίου 2024, τον νοσηλευόμενο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Bezmialem, Σοφολογιότατο Ιμάμη του Τζαμιού Φατίχ κ. Galip Usta, ο οποίος, την περασμένη Δευτέρα, δέχθηκε δολοφονική επίθεση μετά την ολοκλήρωση της βραδυνής προσευχής στο Τζαμί.

 

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε την συμπάθειά και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς τον τραυματισμένο Ιμάμη, ενώ για την κατάστασή του ενημερώθηκε από τον Αρχίατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Alpaslan Mayadağlı.

(Κεντρική Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων