04/06/2023 04/06/2023 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε την Κυριακή της Αγίας Πεντηκοστής, 4 Ιουνίου 2023, ο πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη ο εόρτιος Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος, κατά τον οποίο ανεγνώσθησαν υπό του Καθηγουμένου οι ευχές της Γονυκλισίας....
04 Ιουνίου, 2023 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2023 - 19:32

Η Κυριακή της Πεντηκοστής στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Πεντηκοστής στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε την Κυριακή της Αγίας Πεντηκοστής, 4 Ιουνίου 2023, ο πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη ο εόρτιος Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος, κατά τον οποίο ανεγνώσθησαν υπό του Καθηγουμένου οι ευχές της Γονυκλισίας.

Εκκλησιάστηκαν απόφοιτοι της Σχολής υπό την ηγεσία του Προέδρου της Εστίας Θεολόγων Χάλκης Άρχοντος κ. Νικολάου Ξεξάκη, Ομοτίμου Καθηγητού, καθώς και πολυπληθείς όμιλοι προσκυνητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Εσπερινός της Πεντηκοστής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων