25/04/2022 25/04/2022 Με ένα έργο της 16χρονης Ουκρανίδας προσφυγοπούλας Ευγενίας Khyzhniak επέλεξε να κοσμήσει συμβολικά την φετινή Πασχάλια κάρτα του ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Η ίδια η νεαρή Ουκρανίδα προσέφερε το έργο στον Παναγιώτατο στο πλαίσιο αποστολής παρόμοιων έργων της, μέσω της ανθρωπιστικής βοηθείας που συγκεντρώνεται στην Κωνσταντινούπολη, προς ηθική ενίσχυση των δοκιμαζομένων από τον...
25 Απριλίου, 2022 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 9:51

Η Πασχάλια κάρτα του Οικουμενικού Πατριάρχη με συμβολισμό για την Ουκρανία

Διαδώστε:
Η Πασχάλια κάρτα του Οικουμενικού Πατριάρχη με συμβολισμό για την Ουκρανία

Με ένα έργο της 16χρονης Ουκρανίδας προσφυγοπούλας Ευγενίας Khyzhniak επέλεξε να κοσμήσει συμβολικά την φετινή Πασχάλια κάρτα του ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Η ίδια η νεαρή Ουκρανίδα προσέφερε το έργο στον Παναγιώτατο στο πλαίσιο αποστολής παρόμοιων έργων της, μέσω της ανθρωπιστικής βοηθείας που συγκεντρώνεται στην Κωνσταντινούπολη, προς ηθική ενίσχυση των δοκιμαζομένων από τον πόλεμο συμπατριωτών της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων