25/10/2021 25/10/2021 Εξιτήριο έλαβε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο George Washington της Ουάσιγκτον. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Παναγιώτατος πνευματικός μας πατέρας εξήλθε του νοσοκομείου. Είναι καλά στην υγεία του και θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψής του», ανέφερε o Σεβασμιώτατος Αρχιεπίκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Στο φωτογραφικό...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 18:59

ΗΠΑ: Η στιγμή που ο Πατριάρχης εξέρχεται του Νοσοκομείου

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Η στιγμή που ο Πατριάρχης εξέρχεται του Νοσοκομείου

Εξιτήριο έλαβε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο George Washington της Ουάσιγκτον. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Παναγιώτατος πνευματικός μας πατέρας εξήλθε του νοσοκομείου. Είναι καλά στην υγεία του και θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψής του», ανέφερε o Σεβασμιώτατος Αρχιεπίκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Παναγιώτατος εξέρχεται του νοσοκομειακού συγκροτήματος στις ΗΠΑ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Εξήλθε του νοσοκομείου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων