25/06/2023 25/06/2023 Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στον Ιερό Ναο Αναλήψεως του Χριστού Βόλου. Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος  προσφώνησε τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας και του προσέφερε ενθύμιο δώρο. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη προσφωνησε και ο κ. Μάξιμος Παπαιωάννου, πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητροπολόλεως Δημητριάδος και...
25 Ιουνίου, 2023 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2023 - 11:33

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Αναλήψεως του Χριστού Βόλου

Διαδώστε:
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Αναλήψεως του Χριστού Βόλου

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στον Ιερό Ναο Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος  προσφώνησε τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας και του προσέφερε ενθύμιο δώρο. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη προσφωνησε και ο κ. Μάξιμος Παπαιωάννου, πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητροπολόλεως Δημητριάδος και προιστάμενος του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων