18/05/2021 18/05/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Σμύρνης ανακοίνωσε την υπό του Mehmet Bastiyali, επιχειρηματία, δωρεά ενός ακινήτου εντός νεοδμήτου οικοδομής επαγγελματικών στεγών, στο κέντρο της Σμύρνης (στην περιοχήν Alsancak του Δήμου Konak), παραπλεύρως του Ι. Ν. Αγίας Φωτεινής, όπου θα στεγάζονται το Γραφείο του Μητροπολίτου Σμύρνης και οι Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Σμύρνης, πλήρως εξοπλισμένες εκ μέρους του...
18 Μαΐου, 2021 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2021 - 21:35

Μεγάτιμος δωρεά στο κέντρο της Σμύρνης του Ελληνισμού

Διαδώστε:
Μεγάτιμος δωρεά στο κέντρο της Σμύρνης του Ελληνισμού

Η Ιερά Μητρόπολη Σμύρνης ανακοίνωσε την υπό του Mehmet Bastiyali, επιχειρηματία, δωρεά ενός ακινήτου εντός νεοδμήτου οικοδομής επαγγελματικών στεγών, στο κέντρο της Σμύρνης (στην περιοχήν Alsancak του Δήμου Konak), παραπλεύρως του Ι. Ν. Αγίας Φωτεινής, όπου θα στεγάζονται το Γραφείο του Μητροπολίτου Σμύρνης και οι Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Σμύρνης, πλήρως εξοπλισμένες εκ μέρους του ως άνω επιχειρηματία.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε δημοσία ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τον Εντιμότατον κ. Mehmet Bastiyali και την οικογένειά του, για την μεγάτιμον δωρεάν, επιφυλασσόμενοι μετά τη λήξη της πανδημίας του κορωνοιού, τιμήσουν τον μέγα ευεργέτη της Τοπικής των Σμυρναίων Εκκλησίας, προσεύχονται δε προς τον επουράνιον Θεόν για να του χαρίζει υγεία.

Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος, και η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, λαβόντες γνώσιν, εν συνεδρία συνοδική, εκ σχετικής εκθέσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, της μεγατίμου ταύτης δωρεάς, εξέφρασαν δι’ επισήμων σεπτών Πατριαρχικών και Συνοδικών Γραμμάτων την ικανοποίηση και την ευαρέσκειάν των προς τον μέγαν τούτον ευεργέτην της Ιεράς Μητροπόλεως Σμύρνης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων