31/05/2022 01/06/2022 Στην ακτογραμμή του Δήμου Θερμαϊκού και τις περιοχές Natura ξεναγήθηκε εν πλω ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς από την περασμένη Κυριακή 29/5. Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr   Η ξενάγηση του Παναγιωτάτου ξεκίνησε από...
31 Μαΐου, 2022 - 21:01
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 2:19

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εν πλω στον Δήμο Θερμαϊκού και τις περιοχές Natura (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εν πλω στον Δήμο Θερμαϊκού και τις περιοχές Natura (ΦΩΤΟ)

Στην ακτογραμμή του Δήμου Θερμαϊκού και τις περιοχές Natura ξεναγήθηκε εν πλω ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς από την περασμένη Κυριακή 29/5.

  • Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

 

Η ξενάγηση του Παναγιωτάτου ξεκίνησε από την προκυμαία των Νέων Επιβατών όπου επιβιβάστηκε στο πλοιάριο «Κωνσταντής» και αποβιβάστηκε στην προκυμαία της Νέας Μηχανιώνας.

Ο Παναγιώτατος ενημερώθηκε για τις ιδιαίτερα σημαντικές ζώνες της λιμνοθάλασσας Αγγελοχωρίου και Επανομής, αλλά και για την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, μίλησε για τους πρώτους πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή και τη μεγάλη συγκίνηση των κατοίκων που υποδέχθηκαν τον Πατριάρχη στα μέρη τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρίτη ημέρα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Θεσσαλονίκη – Αγιασμοί, θεμέλιος λίθος και ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη Θερμαϊκού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων