10/05/2024 10/05/2024 Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη της Διακαινησίμου, 9 Μαΐου 2024, πεντηκονταμελής όμιλος προσκυνητών από τον Ορθόδοξο Σύλλογο “Μέγας Βασίλειος-Τμήμα φοιτητριών Πάτρας”. Τις προσκυνήτριες υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος τους απηύθυνε λόγους πνευματικής οικοδομής, αλλά αναφέρθηκε επίσης και στην ιστορία της Χαλκίτιδος Θεολογικής...
10 Μαΐου, 2024 - 8:24
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 8:41

Ο Σύλλογος φοιτητριών “Μέγας Βασίλειος” στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος φοιτητριών “Μέγας Βασίλειος” στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη της Διακαινησίμου, 9 Μαΐου 2024, πεντηκονταμελής όμιλος προσκυνητών από τον Ορθόδοξο Σύλλογο “Μέγας Βασίλειος-Τμήμα φοιτητριών Πάτρας”.

Τις προσκυνήτριες υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος τους απηύθυνε λόγους πνευματικής οικοδομής, αλλά αναφέρθηκε επίσης και στην ιστορία της Χαλκίτιδος Θεολογικής Σχολής.

Στη συνέχεια, οι προσκυνήτριες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος, στις παλαιές αίθουσες διδασκαλίας και την σημαντική Βιβλιοθήκη της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων