21/10/2021 21/10/2021 Στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, επίσημη επίσκεψη ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, Γ. Σουλτανοπούλου, καθώς και από συνεργάτες του. Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 16:14

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, επίσημη επίσκεψη ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, Γ. Σουλτανοπούλου, καθώς και από συνεργάτες του.

Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την αδελφότητα που την οποία συνοδευόταν. Μετά από συζήτηση που είχαν με τον Καθηγούμενο στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής για θέματα που αφορούν τρέχοντα ζητήματα και δραστηριότητές της. Επίσης επίκεντρο της συζήτησης ήταν η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ενώ ξεναγήθηκαν στο Συνοδικό, τις αίθουσες διδασκαλίας, τους κοιτώνες των σπουδαστών, την ιστορική βιβλιοθήκη και στους λοιπούς χώρους της Σχολής.

Κατά την παραμονή του στη Σχολή ο Υφυπουργός την χαρακτήρισε “λίκνο προβολής του πολιτισμού”, ενημερώθηκε για την πλούσια και ένδοξη ιστορία της και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις δραστηριότητες που εκτελούνται σε αυτήν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων