27/02/2020 27/02/2020 Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναοό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, θα χοροστατήσει την Κυριακή της Τυρινής, 1 Μαρτίου 2020, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  “Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, θα χοροστατήση εν τω Π. Πατριαρχικώ Ναώ κατά:  α) την Θείαν Λειτουργίαν της Κυριακής της Τυρινής, 1ης Μαρτίου, καθ᾿ ην θα αναγνωσθή και ο Κατηχητήριος Λόγος...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 15:41

Πατριαρχική χοροστασία την Κυριακή της Τυρινής στο Φανάρι

Διαδώστε:
Πατριαρχική χοροστασία την Κυριακή της Τυρινής στο Φανάρι

Στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναοό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, θα χοροστατήσει την Κυριακή της Τυρινής, 1 Μαρτίου 2020, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

“Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, θα χοροστατήση εν τω Π. Πατριαρχικώ Ναώ κατά:  α) την Θείαν Λειτουργίαν της Κυριακής της Τυρινής, 1ης Μαρτίου, καθ᾿ ην θα αναγνωσθή και ο Κατηχητήριος Λόγος Αυτού, επί τη εισόδω εις την Αγίαν και Μεγάλην Τεσσαρακοστήν,  β) τον Α´ Κατανυκτικόν Εσπερινόν της αυτής ημέρας, και ώραν 4ην μ. μ.,  γ) την Ιεράν Ακολουθίαν του Μεγάλου Αποδείπνου της Καθαράς Δευτέρας, 2ας Μαρτίου, και ώραν 2ανμ.μ.,  δ) την Ιεράν Ακολουθίαν του Μεγάλου Αποδείπνου της Καθαράς Τρίτης, 3ης Μαρτίου, και ώραν 2ανμ.μ.,και  ε) την Θείαν Λειτουργίαν των Προηγιασμένων Δώρων, της Τετάρτης, 4ης Μαρτίου”, αναφέρει, η σχετική ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων