03/06/2023 03/06/2023 Τελέστηκε το Σάββατο των Ψυχών, 3 Ιουνίου 2023, στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος ανέγνωσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών. Εκκλησιάστηκαν όμιλοι προσκυνητών από την Ρωσία και την Βουλγαρία. Ακολούθως, ο Καθηγούμενος ανέγνωσε...
03 Ιουνίου, 2023 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 17:09

Ψυχοσάββατο στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης παρουσία προσκυνητών από Ρωσία και Βουλγαρία

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης παρουσία προσκυνητών από Ρωσία και Βουλγαρία

Τελέστηκε το Σάββατο των Ψυχών, 3 Ιουνίου 2023, στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος ανέγνωσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Εκκλησιάστηκαν όμιλοι προσκυνητών από την Ρωσία και την Βουλγαρία.

Ακολούθως, ο Καθηγούμενος ανέγνωσε νεκρώσιμο τρισάγιο και επί του όπισθεν του ιερού βήματος κοιμητηρίου της Σχολής, υπέρ αναπαύσεως των εκείσε ενταφιασμένων Πατριαρχών, Αρχιερέων, Σχολαρχών και Καθηγητών της Σχολής.

Κατόπιν ο Καθηγούμενος δέχθηκε όμιλο προσκυνητών εκ του Martı Kitap Kulübü, στους οποίους απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αναφερόμενος στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων