06/09/2022 07/09/2022 Στην Καβάλα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Σεπτεμβρίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος από το Σάββατο πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας τελέστηκε Δοξολογία για την υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου και του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 4:55

Στην Καβάλα ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τον Μητροπολίτη Κιέβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στην Καβάλα ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τον Μητροπολίτη Κιέβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Καβάλα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Σεπτεμβρίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος από το Σάββατο πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας τελέστηκε Δοξολογία για την υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου και του Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου, τους οποίους προσφώνησε με θερμούς λόγους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος. Παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ 

Στη συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στον τάφο του αειμνήστου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρού Προκοπίου, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού.

Πηγή φωτογραφιών: Ιερά Μητρόπολη Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων