10/08/2022 10/08/2022 Στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκου στον Ι. Ναό της Παναγίας Γοργοεπηκόπου της Κοινότητος Εξ Μαρμάρων, της Περιφερείας Υψωμαθείων, χοροστάτησε χθες το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βλέπει τις εκκλησίες και τα ιερά σεβάσματα του Γένους στην Κωνσταντινούπολη...
10 Αυγούστου, 2022 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2022 - 8:17

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Παράκληση στην Παναγία Εξ Μαρμάρων

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Παράκληση στην Παναγία Εξ Μαρμάρων

Στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκου στον Ι. Ναό της Παναγίας Γοργοεπηκόπου της Κοινότητος Εξ Μαρμάρων, της Περιφερείας Υψωμαθείων, χοροστάτησε χθες το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι βλέπει τις εκκλησίες και τα ιερά σεβάσματα του Γένους στην Κωνσταντινούπολη σε τόσο καλή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Γηροκομείο Βαλουκλή

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιο και στελέχη της Ομογένειας, επισκέφθηκε, χθες, την υπαγομένη στον Μητροπολιτικό Δήμο Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πόλεως, όπου τον υποδέχθηκε τιμητικώς η ηγεσία αυτής με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε εκ μέρους και της Ομογένειας τους υπευθύνους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και τους κόπους τους για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τη διάσωση των τροφίμων του Γηροκομείου Βαλουκλή και τους πρόσφερε δώρα ευγνωμοσύνης.

Φωτογραφίες: Nίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαβάστε σχετικά:

Βαλουκλή: Το χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση των ζημιών και η έμπρακτη στήριξη στο κόσμημα της ομογένεια

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με Οικουμενικό Πατριάρχη για την πυρκαγιά στο Γηροκομείο του Βαλουκλή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων