11/11/2023 12/11/2023 Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποιήσαν οι νέοι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος στη Σμύρνη κ. Αλέξανδρος Κώνστας, και της Γεωργίας στην Πόλη κ. Aleksandre Jishkariani, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων τους. Οι Γενικοί Πρόξενοι έγιναν διαδοχικά δεκτοί από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν...
11 Νοεμβρίου, 2023 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2023 - 6:43

Στο Φανάρι οι νέοι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος στη Σμύρνη και της Γεωργίας στην Πόλη

Διαδώστε:
Στο Φανάρι οι νέοι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος στη Σμύρνη και της Γεωργίας στην Πόλη

Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποιήσαν οι νέοι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος στη Σμύρνη κ. Αλέξανδρος Κώνστας, και της Γεωργίας στην Πόλη κ. Aleksandre Jishkariani, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, με την ευκαιρία της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων τους.

Οι Γενικοί Πρόξενοι έγιναν διαδοχικά δεκτοί από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία σε εγκάρδια ατμόσφαιρα να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

(Φωτoγραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων