01/07/2023 01/07/2023 Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης απέστειλε στην Α.Αγιότητα τον Πάπα Φραγκίσκο θερμό συγχαρητήριο Μήνυμα για τη Θρονική Εορτή της Εκκλησίας της Ρώμης, με την ευκαιρία της μνήμης των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Το Πατριαρχικό Γράμμα παρέδωσε ο επί κεφαλής της Πατριαρχικής Αντιπροσωπείας που μετέβη στη Ρώμη, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας κ. Ιωβ, Συμπρόεδρος της Διεθνούς...
01 Ιουλίου, 2023 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 20:20

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον Πάπα Ρώμης

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον Πάπα Ρώμης

Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης απέστειλε στην Α.Αγιότητα τον Πάπα Φραγκίσκο θερμό συγχαρητήριο Μήνυμα για τη Θρονική Εορτή της Εκκλησίας της Ρώμης, με την ευκαιρία της μνήμης των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Το Πατριαρχικό Γράμμα παρέδωσε ο επί κεφαλής της Πατριαρχικής Αντιπροσωπείας που μετέβη στη Ρώμη, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πισιδίας κ. Ιωβ, Συμπρόεδρος της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξου και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ναζιανζού κ. Αθηναγόρα και τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Καλλίνικο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων