10/10/2023 10/10/2023 Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος θα φτάσει στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τα 100 χρόνια του Περιοδικού “Θεολογία”. Ο Παναγιώτατος θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 14:08

Την Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Την Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος θα φτάσει στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τα 100 χρόνια του Περιοδικού “Θεολογία”.

Ο Παναγιώτατος θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών όπου θα λάβει χώρα η έναρξη του Συνεδρίου παρουσία Προκαθημένω, Αντιπροσωπειών Αυτοκεφάλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, της Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και άλλων υψηλών προσκεκλημένων.

O Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, θα μεταβεί στην Αθήνα για το Συνέδριο συνοδευόμενος υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, του Σεβ. Μητροπολίτου Λαοδικείας κ. Θεοδωρήτου, του Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχου κ. Αετίου, Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ελευθερίου Χρυσοχόου, του Ιερολογ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Επιφανίου Kamianovych και συνεργατών αυτού εκ των Γραμματέων του Πατριαρχείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε επισκεφθεί την Ιερά Αρχιεπισκοπή και τον περασμένο Μάιο κατά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων