12/02/2019 12/02/2019 Διαβάστε το κοινό ανακοινωθέν από τη συνάντηση που είχαν νωρίς το πρωί  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Στη συνάντηση μετείχε και η επιτροπή διαλόγου από την Εκκλησία της Ελλάδος. Η ανακοίνωση Κατά την σημερινή συνάντηση των Αντιπροσωπειών, αφ’ ενός μεν της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την προεδρία...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2019 - 23:12

Το κοινό ανακοινωθέν Εκκλησίας της Ελλάδος- Φαναρίου (βίντεο)

Διαδώστε:
Το κοινό ανακοινωθέν Εκκλησίας της Ελλάδος- Φαναρίου (βίντεο)

Διαβάστε το κοινό ανακοινωθέν από τη συνάντηση που είχαν νωρίς το πρωί  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Στη συνάντηση μετείχε και η επιτροπή διαλόγου από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Η ανακοίνωση

Κατά την σημερινή συνάντηση των Αντιπροσωπειών, αφ’ ενός μεν της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, αφ’  ετέρου δε, του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, στο Μέγαρο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανοήσεως, συνεργασίας και ενότητας, διαπιστώθηκε η απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων των δύο Εκκλησιών, τόσο επί των προτάσεων αναθεωρήσεως του Συντάγματος όσο και επί της διατηρήσεως του ισχύοντος καθεστώτος μισθοδοσίας του Ορθοδόξου Ιερού Κλήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων