28/07/2022 28/07/2022 Τον Νομάρχη της Κωνσταντινούπολης κ. Ali Yerlikaya επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιουλίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Πατριάρχης συνοδευόταν  από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παϊσιο και τον κ. Παντελεημόνα Βίγκα, Άρχοντα Μ. Χαρτοφύλακα. Σύμφωνα με το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Παναγιώτατος ενημέρωσε τον κ. Νομάρχη για το προετοιμαζόμενο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο...
28 Ιουλίου, 2022 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 11:20

Τον Νομάρχη Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Τον Νομάρχη Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τον Νομάρχη της Κωνσταντινούπολης κ. Ali Yerlikaya επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιουλίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Πατριάρχης συνοδευόταν  από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παϊσιο και τον κ. Παντελεημόνα Βίγκα, Άρχοντα Μ. Χαρτοφύλακα.

Σύμφωνα με το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Παναγιώτατος ενημέρωσε τον κ. Νομάρχη για το προετοιμαζόμενο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Συνέδριο της εν Τουρκία Ορθοδόξου Νεολαίας (1-4 Σεπτεμβρίου 2022).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων