30/01/2022 31/01/2022 Η εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπων Κωνσταντινουπόλεως, προστατών της παιδείας και των Γραμμάτων, τιμήθηκε στο ιερό παλλάδιο των Γραμμάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την ιστορική Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης. Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Σχολής παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Κυριακή...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 14:43

Χάλκη: Εορτή των Τριών Ιεραρχών στο ιερό παλλάδιο των Γραμμάτων

Διαδώστε:
Χάλκη: Εορτή των Τριών Ιεραρχών στο ιερό παλλάδιο των Γραμμάτων

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπων Κωνσταντινουπόλεως, προστατών της παιδείας και των Γραμμάτων, τιμήθηκε στο ιερό παλλάδιο των Γραμμάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την ιστορική Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης.

Στο παρακείμενο της Αίθουσας Τελετών της Σχολής παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καμαριωτίσσης τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2022, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Εκκλησιάστηκαν πιστοί από τα Πριγκηπόννησα, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων