16/02/2020 16/02/2020 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος δήλωσε ότι βασικός στόχος στη ζωή των νέων ανθρώπων πρέπει να είναι η δημιουργία της οικογένειας! “Δεν είναι τυχαίο ότι η Ημέρα της ορθόδοξης νεολαίας συμπίπτει με την Υπαπαντή, επειδή το ιδανικό της ζωής των νέων πρέπει να γίνει η δημιουργία της οικογένειας. δεν είναι το μοναδικό...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 15:20

Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος: Το ιδανικό της ζωής των νέων είναι η οικογένεια

Διαδώστε:
Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος: Το ιδανικό της ζωής των νέων είναι η οικογένεια
Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος δήλωσε ότι βασικός στόχος στη ζωή των νέων ανθρώπων πρέπει να είναι η δημιουργία της οικογένειας!
“Δεν είναι τυχαίο ότι η Ημέρα της ορθόδοξης νεολαίας συμπίπτει με την Υπαπαντή, επειδή το ιδανικό της ζωής των νέων πρέπει να γίνει η δημιουργία της οικογένειας. δεν είναι το μοναδικό ιδανικό, βέβαια. Οι σύγχρονες τεχνολογίες, το σύγχρονο επίπεδο της ζωής παρέχει τη δυνατότητα να συνδυάζεται η οικογενειακή ασχολία με την επαγγελματική ενασχόληση. Είναι σημαντικό ή σύγχρονη νεολαία να μπορεί να καθορίζει τις προτεραιότητες και να συγκεντρώνεται στην δημιουργία της οικογένειας, αναπτύσσοντας όλες τις δεξιότητες και φτάνουν σε καλά επαγγελματικά επίπεδα”, είπε.
Η Ημέρα της ορθόδοξης νεολαίας εορτάζεται στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία μαζί με την εορτή της Υπαπαντής στις 15 Φεβρουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων