11/08/2020 11/08/2020 Στα Κανάλια υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Χρυσόστομος την Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Καναλιωτίσσης” η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου. Ο Σεβασμιώτατος την Κυριακή το πρωί, 9 Αυγούστου 2020, στη θέση “Βρωμόβρυση” υποδέχτηκε την Εικόνα και στη συνέχεια αφού την οδήγησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου των Καναλίων χοροστάτησε...
11 Αυγούστου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2020 - 19:01

Υποδέχτηκαν την Εικόνα της Παναγίας “Καναλιωτίσσης” από τα Μετέωρα

Διαδώστε:
Υποδέχτηκαν την Εικόνα της Παναγίας “Καναλιωτίσσης” από τα Μετέωρα

Στα Κανάλια υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Χρυσόστομος την Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Καναλιωτίσσης” η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου. Ο Σεβασμιώτατος την Κυριακή το πρωί, 9 Αυγούστου 2020, στη θέση “Βρωμόβρυση” υποδέχτηκε την Εικόνα και στη συνέχεια αφού την οδήγησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου των Καναλίων χοροστάτησε στην Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως. 

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων