19/08/2019 19/08/2019 Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Αυγούστου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τα θυρανοίξια στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νεκταρίου Θηβών, με την παρουσία πολλών πιστών. Ο Ιερός Ναός του Αγίου Αρσενίου είναι ο πρώτος Ναός που είχε χτίσει η μακαριστή Γερόντισσα Ευφροσύνη, και ο οποίος...
19 Αυγούστου, 2019 - 17:53

Θυρανοίξια Ναού του Αγ. Αρσενίου από τον Μητρ. Θηβών

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ναού του Αγ. Αρσενίου από τον Μητρ. Θηβών

Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Αυγούστου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τα θυρανοίξια στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νεκταρίου Θηβών, με την παρουσία πολλών πιστών.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Αρσενίου είναι ο πρώτος Ναός που είχε χτίσει η μακαριστή Γερόντισσα Ευφροσύνη, και ο οποίος είχε υποστεί φθορές και ανακαινίσθηκε με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην ανακαίνιση του Ναού, οικονομικά καθώς και με υλικά, όπως και τους τεχνίτες για την εργασία τους, ευχόμενος οι πρεσβείες του Αγίου Αρσενίου να τους συνοδεύουν.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο χωριό Θούριο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων