07/05/2021 07/05/2021 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου τιμήθηκε η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής με επίκεντρο της εορτής τον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της ενορίας Ζωοδόχου Πηγής (Ρεούζι) της επαρχίας Καρύστου όπου τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε κατόπιν άδειας και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, ο εκ Στύρων καταγόμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ....
07 Μαΐου, 2021 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 22:52

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ζωοδόχου Πηγής (Ρεούζι)

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ζωοδόχου Πηγής (Ρεούζι)

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου τιμήθηκε η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής με επίκεντρο της εορτής τον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της ενορίας Ζωοδόχου Πηγής (Ρεούζι) της επαρχίας Καρύστου όπου τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε κατόπιν άδειας και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, ο εκ Στύρων καταγόμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρος με συλλειτουργούς τους Πανοσ Αρχιμ. π. Πορφύριο Γιαννάκη π. Γεράσιμο Παρίση και τον Διάκονο Απόστολο Μπάκουλη.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Νίκανδρος ακολούθως ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και ευχήθηκε καταλλήλως στους πιστούς της ενορίας που τίμησαν την εορτή και συμμετείχαν ιστάμενοι με όλα τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων.

Εις το αναλόγιο έψαλε ο Αναγνώστης Ιεροψάλτης κ. Αναστάσιος Ρέτσας.

Φωτογραφίες: Αναστάσιος Ρέτσας

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων