22/10/2020 22/10/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος τέλεσε το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2020 στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Καμάρας Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος χειροτόνησε τον κ. Νεκτάριο και στους τρεις βαθμούς της ιερωσύνης και ο Μητροπολίτης Κερκύρας,...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 16:50

Μνημόσυνο για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στην Κέρκυρα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος τέλεσε το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2020 στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Καμάρας Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος χειροτόνησε τον κ. Νεκτάριο και στους τρεις βαθμούς της ιερωσύνης και ο Μητροπολίτης Κερκύρας, μετά το πέρας και της πρόσφατης δοκιμασίας του στο δικαστήριο, θεώρησε χρέος του να λειτουργήσει και να μνημονεύσει τον αείμνηστο πνευματικό του πατέρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Το προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα και η επόμενη ημέρα

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων