01/03/2021 01/03/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης σήμερα 1η Μαρτίου 2021 τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό του μηνός στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Χρυσοστόμου εντός του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο τέλος της ακολουθίας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος διάβασε σχετική ευχή διά την εξάλειψη της φοβεράς πανδημίας του Κορωνοϊού και ευχήθηκε σε όλους όσους διακονούν στα Γραφεία της...
01 Μαρτίου, 2021 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 19:24

Μητροπολίτης Περιστερίου: “Να ατενίζουμε με αισιοδοξία προς την Ανάσταση”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Περιστερίου: “Να ατενίζουμε με αισιοδοξία προς την Ανάσταση”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης σήμερα 1η Μαρτίου 2021 τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό του μηνός στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Χρυσοστόμου εντός του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο τέλος της ακολουθίας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος διάβασε σχετική ευχή διά την εξάλειψη της φοβεράς πανδημίας του Κορωνοϊού και ευχήθηκε σε όλους όσους διακονούν στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και σε ολόκληρο το ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως καλό και ευλογημένο Τριώδιο, με την ελπίδα να εισέλθουμε στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή απαλλαγμένοι από τον φόβο και τις ανασφάλειες που ο Κορωνοϊός έχει φωλιάσει στις ψυχές και στις καρδιές μας και να ατενίζουμε με αισιοδοξία προς την Αγία Ανάσταση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων