02/08/2023 02/08/2023 Η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου εορτάσθηκε στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Στεφάνου ομωνύμου Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Διονύσου. Ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε τόσο στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, όσο και στην πρώτη για εφέτος, Ιερά Παράκληση της...
02 Αυγούστου, 2023 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2023 - 11:36

Η πρώτη Παράκληση στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Η πρώτη Παράκληση στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας

Η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου εορτάσθηκε στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Στεφάνου ομωνύμου Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Διονύσου.

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε τόσο στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, όσο και στην πρώτη για εφέτος, Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου, συμπαραστατούμενος από ιερείς της περιοχής.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στην σημερινή εορτή και τα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας, στα οποία αποτελούν παρηγοριά ο Άγιος Στέφανος και οι Υπεραγία Θεοτόκος της οποίας την Κοίμηση θα εορτάσουμε σε λίγες ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων