09/04/2024 11/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος χοροστάτησε εκ του παραθρονίου κατά τον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως το απόγευμα της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως 2024. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, ο οποίος ανέπτυξε θεολογικώς το θέμα «Το πολίτευμα του...
09 Απριλίου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024 - 17:58

Αρχιμανδρίτης π. Άγγελος Ανθόπουλος: «Το πολίτευμα του Σταυρού»

Διαδώστε:
Αρχιμανδρίτης π. Άγγελος Ανθόπουλος: «Το πολίτευμα του Σταυρού»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος χοροστάτησε εκ του παραθρονίου κατά τον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως το απόγευμα της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως 2024.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, ο οποίος ανέπτυξε θεολογικώς το θέμα «Το πολίτευμα του Σταυρού».

Δείτε σε επανάληψη τον Δ’ Κατανυκτικό Εσπερινό και την ομιλία του Αρχιμανδρίτη Άγγελου Ανθοπούλου:

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων