12/08/2020 12/08/2020 Συνεχίζοντας την Φιλανθρωπική Διακονία η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οἰνουσσών διένειμε την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 περίπου 600 κιβώτια τροφίμων, τα οποία απέστειλε ο φορεύς ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών. Τα κιβώτια διενεμείθησαν σε 200 περίπου δικαιούχους οικογένειες με ανήλικα τέκνα, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεως του χορηγού: α) μονογονεϊκές οικογένειες, β) πολύτεκνες οικογένειες...
12 Αυγούστου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 10:55

Άλλο ένα φορτίο αγάπης δόθηκε ήσυχα και αθόρυβα

Διαδώστε:
Άλλο ένα φορτίο αγάπης δόθηκε ήσυχα και αθόρυβα

Συνεχίζοντας την Φιλανθρωπική Διακονία η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οἰνουσσών διένειμε την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 περίπου 600 κιβώτια τροφίμων, τα οποία απέστειλε ο φορεύς ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών.

Τα κιβώτια διενεμείθησαν σε 200 περίπου δικαιούχους οικογένειες με ανήλικα τέκνα, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεως του χορηγού:

α) μονογονεϊκές οικογένειες,

β) πολύτεκνες οικογένειες και

γ) οικογένειες με μέλη ΑΜΕΑ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, χάριν στις ενέργειες του οποίου επετεύχθη η χορηγία των δεμάτων, η οποία από την αρχή του έτους έχει υπερβεί τα 2.000 δέματα, ευχαριστεί την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΝ της Ε.Ε.Ε και εύχεται ο Τριαδικός Θεός δια των πρεσβειών του Αγίου Νικολάου να χαρίζει γαλήνια ταξίδια στους ναυτικούς μας και να καταπαύσει την τρικυμία της πανδημίας πού κλυδωνίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων