11/11/2023 07/01/2024 Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9ης Νοεμβρίου 2023 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Ιωάννη-Νεκτάριο Κορέλη στον οποίο και ευχήθηκε για τα ονομαστήριά του. Παρόν στη συνάντηση ήταν...
11 Νοεμβρίου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 18:14

Συνάντηση Μητροπολίτη Τρίκκης με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και τον Διοικητή ΣΜΥ

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Τρίκκης με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και τον Διοικητή ΣΜΥ

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9ης Νοεμβρίου 2023 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Ιωάννη-Νεκτάριο Κορέλη στον οποίο και ευχήθηκε για τα ονομαστήριά του.

Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Καραμήντζιος με την Τιμία Συνοδεία του.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Ταξίαρχος εξέφρασαν, για πολλοστή φορά την βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία Τοπικής εκκλησίας και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα συνεχιστεί, προς όφελος όλων.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Συνάντηση Μητροπολίτου Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου με Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων & Διοικητή Σ.Μ.Υ. 9.11.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων