16/03/2023 16/03/2023 Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων με την ευκαιρία ελεύσεως των «Αχράντων Παθών» του Κυρίου μας προερχόμενα από την ιστορική Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, ενώ...
16 Μαρτίου, 2023 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 22:10

Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων ενώπιον των «Αχράντων Παθών» στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων ενώπιον των «Αχράντων Παθών» στα Τρίκαλα

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων με την ευκαιρία ελεύσεως των «Αχράντων Παθών» του Κυρίου μας προερχόμενα από την ιστορική Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, ενώ τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας ο οποίος ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Λειτουργία Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων ενώπιον των «Αχράντων Παθών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων 15.3.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων