23/01/2020 23/01/2020 Με τα παραδοσιακά στεφάνια από λουλούδια υποδέχθηκε η ελληνοορθόδοξη κοινότητα στη Χονολουλού τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντικη επίσκεψη στη Χαβάη. Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε την κοινότητα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Χονολουλού, όπου προέστη της Θείας Λειτουργίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια που η...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 8:49

Σε Χονολουλού και Περλ Χάρμπορ ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Σε Χονολουλού και Περλ Χάρμπορ ο Αρχιεπ. Αμερικής

Με τα παραδοσιακά στεφάνια από λουλούδια υποδέχθηκε η ελληνοορθόδοξη κοινότητα στη Χονολουλού τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, ο οποίος πραγματοποιεί ποιμαντικη επίσκεψη στη Χαβάη. Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε την κοινότητα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Χονολουλού, όπου προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια που η εν λόγω κοινότητα δέχεται την επίσκεψη Αρχιεπισκόπου.  Τον Αρχιεπίσκοπο συνοδεύει ο Μητροπολίτης Σαν Φρανσίσκο κ. Γεράσιμος.
Στο πλαίσιο της περιοδείας τους επισκέφθηκαν και το μνημείο του Περλ Χάρμπορ, όπου προσευχήθηκαν για τους ήρωες που έχασαν την ζωή τους κατά την ιαπωνική αεροπορική επίθεση το πρωί της 7η Δεκεμβρίου του 1941.

Εν συνεχεία, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα επισκεφθεί την Καλιφόρνια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων