23/11/2020 23/11/2020 Ο Yoo Dong-Gyun, Δήμαρχος της περιοχής Mapo-gu και Cho Young-Deok, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου συνοδευόμενοι από αριθμό αξιωματούχων που εργάζονται σ’ αυτούς τους δύο οργανισμούς. Πρόσφατα η δημοτική Αρχή της Mapo-gu ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για την παρουσίαση και προώθηση των πολύτιμων και ελκυστικών τοποθεσιών εντός των ορίων της....
23 Νοεμβρίου, 2020 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 21:00

Ενδιαφέρον για την Ορθοδοξία στη Σεούλ

Διαδώστε:
Ενδιαφέρον για την Ορθοδοξία στη Σεούλ

Ο Yoo Dong-Gyun, Δήμαρχος της περιοχής Mapo-gu και Cho Young-Deok, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου συνοδευόμενοι από αριθμό αξιωματούχων που εργάζονται σ’ αυτούς τους δύο οργανισμούς.

Πρόσφατα η δημοτική Αρχή της Mapo-gu ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για την παρουσίαση και προώθηση των πολύτιμων και ελκυστικών τοποθεσιών εντός των ορίων της.

“Ελπίζουμε ότι αυτό το πρόγραμμα επίσκεψης θα είναι μια πολύτιμη ευκαιρία για τους πολίτες της Σεούλ να ανακαλύψουν όχι μόνο τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου με τις όμορφες αγιογραφίες του, αλλά και τις αξίες της Κορεατικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που είναι φύλακας των πνευματικών θησαυρών του Χριστιανισμού”, αναφέρει η Μητρόπολη Κορέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων