13/05/2022 13/05/2022 Τα μέλη της ομάδας ζευγαριών «Ακύλας και Πρίσκιλλα» του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου νέων επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong. Μεταξύ άλλων, την ίδια μέρα, δηλαδή την Πέμπτη 5 Μαΐου, αφαίρεσαν όλο το παλιό μεταλλικό δάπεδο από την πίσω αυλή και φύτεψαν 1.000...
13 Μαΐου, 2022 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2022 - 19:05

Εθελοντική εργασία στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeon

Διαδώστε:
Εθελοντική εργασία στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeon

Τα μέλη της ομάδας ζευγαριών «Ακύλας και Πρίσκιλλα» του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ καθώς και τα μέλη του Συνδέσμου νέων επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong.

Μεταξύ άλλων, την ίδια μέρα, δηλαδή την Πέμπτη 5 Μαΐου, αφαίρεσαν όλο το παλιό μεταλλικό δάπεδο από την πίσω αυλή και φύτεψαν 1.000 δενδρύλλια αζαλέας σε όλο το Μοναστήρι.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους καθάρισαν και ωραιοποίησαν το Μοναστήρι, το πνευματικό μας ησυχαστήριο”, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας.

 

Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων