11/06/2022 11/06/2022 Στο Φανάρι βρέθηκαν προσκυνητές από την ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο, προκειμένου να ευχηθούν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την ονομαστική του εορτή.  Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η ομάδα των προσκυνητών μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο μετέβησαν στην Αίθουσα του Θρόνου όπου και ευχήθηκαν στον Παναγιώτατο...
11 Ιουνίου, 2022 - 9:50

Ευχές από την ομογένεια των ΗΠΑ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ευχές από την ομογένεια των ΗΠΑ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στο Φανάρι βρέθηκαν προσκυνητές από την ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο, προκειμένου να ευχηθούν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την ονομαστική του εορτή. 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η ομάδα των προσκυνητών μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο μετέβησαν στην Αίθουσα του Θρόνου όπου και ευχήθηκαν στον Παναγιώτατο ενώ, προσέφεραν ως δώρο ένα ωμοφόριο, με κέντημα μωσαϊκό της εικόνας της Δέησις της Αγίας Σοφίας.

“Με προσκυνητές από την ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών στο Φανάρι, εορτάζουμε τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στύλου της δικαιοσύνης και πηγής της αλήθειας. Υπηρετεί τον θρόνο του Χρυσοστόμου πάνω από 30 χρόνια. Το δώρο μας στον Παναγιώτατο, ένα ωμοφόριον, με κέντημα μωσαϊκό της εικόνας της Δέησις της Αγίας Σοφίας. Προσευχόμαστε ο Θεός να του χαρίζει ακόμα περισσότερα. Εις Πολλά Έτη Δέσποτα!”, έγραψε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων