18/07/2023 18/07/2023 Με την ευλογία του  Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρου, η  Διευθύντρια Νεολαίας και Νέων Ενηλίκων (Y2AM) για την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, κα Εύα Κωνσταντάκου, επισκέφθηκε το ”Camp Saint Paul Archdiocesan District Summer Camp’ από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2023. Το θέμα για το Camp Saint Paul αυτό το καλοκαίρι είναι «Do not be Afraid»...
18 Ιουλίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 20:26

“Μη φοβάσαι”: Επαναφορά στην πίστη στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Διαδώστε:
“Μη φοβάσαι”: Επαναφορά στην πίστη στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Με την ευλογία του  Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρου, η  Διευθύντρια Νεολαίας και Νέων Ενηλίκων (Y2AM) για την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, κα Εύα Κωνσταντάκου, επισκέφθηκε το ”Camp Saint Paul Archdiocesan District Summer Camp’ από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2023.

Το θέμα για το Camp Saint Paul αυτό το καλοκαίρι είναι «Do not be Afraid» – «Μη φοβάσαι!» παρμένο από το κατά τον Άγιο Λουκά Ευαγγέλιο 12:32. Το ίδιο το εδάφιο εμφανίζεται στην 365 φορές σε όλη την Αγία Γραφή. Το Camp Saint Paul όπως και όλες οι κατασκηνώσεις βοηθούν τους νέους και τους νέους ενήλικες να πατήσουν το κουμπί “επαναφορά” με την πίστη μας στην καθημερινή ζωή και φυσικά να μαθαίνουν όλο και περισσότερα για την εκπληκτική άνευ όρων αγάπη του Θεού.

Η κ. Κωνσταντάκου μίλησε στους κατασκηνωτές και στο προσωπικό σχετικά με την πίστη και τους αγώνες . Κατέθεσε επίσης μια σύντομη μαρτυρία για την εμπειρία της στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού λαμβάνοντας Μεταπτυχιακό στις Θεολογικές Σπουδές λέγοντας ότι ήταν μια απίστευτη περίοδος στη ζωή της.


«Τι απίστευτη εμπειρία είχα στο Camp Saint Paul αυτές τις τελευταίες μέρες!» είπε η κ. Κωνσταντάκος και πρόσθεσε: «Ήταν ξεκάθαρο, στο σύντομο διάστημα που ήμουν στην κατασκήνωση, ότι οι κατασκηνωτές δεν μάθαιναν απλώς για τον Θεό… αλλά βίωναν και συναντούσαν τον Θεό μέσω το πρόγραμμα αυτού του υπουργείου κατασκήνωσης. Το Camp Saint Paul, όπως όλες οι κατασκηνώσεις σε όλη την Αρχιεπισκοπή, καλλιεργούν μια κοινότητα που δεν φοβάται να δει την πίστη της στον Χριστό! Είθε ο Θεός να συνεχίσει να ευλογεί την ηγεσία της κατασκήνωσης το προσωπικό, τους κατασκηνωτές και όλους εκείνους που κάνουν το Camp Saint Paul ένα ξεχωριστό μέρος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων