29/03/2022 29/03/2022 Κάποιες εξαιρετικές οδηγίες -όπως είπε- για το πώς να σουτάρει έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ που πήγε να δει, μεταξύ των ομάδων των ενοριών της Αγίας Σοφίας Λος Άντζελες και της Αναλήψεως Long Beach. Της Ευγενίας Δίτσα O Σεβασμιώτατος άκουσε προσεκτικά τις προπονητικές οδηγίες της 24χρονης παίκτριας της ομάδας...
29 Μαρτίου, 2022 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2022 - 12:11

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής παίζει μπάσκετ στο Λος Άντζελες!

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής παίζει μπάσκετ στο Λος Άντζελες!

Κάποιες εξαιρετικές οδηγίες -όπως είπε- για το πώς να σουτάρει έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ που πήγε να δει, μεταξύ των ομάδων των ενοριών της Αγίας Σοφίας Λος Άντζελες και της Αναλήψεως Long Beach.

Της Ευγενίας Δίτσα

O Σεβασμιώτατος άκουσε προσεκτικά τις προπονητικές οδηγίες της 24χρονης παίκτριας της ομάδας μπάσκετ του Καθεδρικού της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες, Andrianna Pitsos, την ώρα που η 11χρονη Juliet Kiriages τον επέβλεπε για να δει αν εκτελεί σωστά!

O Σεβασμιώτατος έφθασε στο Λος Άντζελες στις 27 Μαρτίου για την πρώτη ημέρα της ποιμαντικής επίσκεψής του στην Καλιφόρνια, όπου τον καλωσόρισε θερμά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γεράσιμος, ο Επίσκοπος Ιωάννης, ο Επίσκοπος Σπυρίδων και τα μέλη του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες, μια από τις πιο εξέχουσες κοινότητες Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη χώρα. «Η κοινότητα της Αγίας Σοφίας υπερέχει με τρόπους που αποδεικνύουν τι σημαίνει να είσαι η Εκκλησία του Ιησού Χριστού στον εικοστό πρώτο αιώνα. Και παρόλο που ο καθεδρικός ναός γιόρτασε την εκατονταετηρίδα του πριν από δεκατέσσερα χρόνια, καθώς ξεκινάμε τα επόμενα εκατό χρόνια μας ως Αρχιεπισκοπή, προσεύχομαι να πάρουμε πολλά μαθήματα από την Αγία Σοφία, γιατί είναι ζωτικής σημασίας να βρούμε και να διερευνήσουμε νέους τρόπους ύπαρξης στον κόσμο, ακόμα κι αν δεν είμαστε του κόσμου τούτου», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων