20/09/2023 20/09/2023 Σε πορεία ανάρρωσης βρίσκεται ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ο οποίος πρόσφατα νοσηλεύθηκε για μερικές μέρες σε νοσοκομείο της Βοστώνης για μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος γνωστό ως UTI (Urinary Track Infection). Η μόλυνση αυτή η οποία διαγνώσθηκε εν τη γενέσει της, αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς και ο Μητροπολίτης έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Μετέβη σε Αναρρωτήριο (Rehabilitation Center)...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 12:48

Σε πορεία ανάρρωσης ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος

Διαδώστε:
Σε πορεία ανάρρωσης ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος

Σε πορεία ανάρρωσης βρίσκεται ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ο οποίος πρόσφατα νοσηλεύθηκε για μερικές μέρες σε νοσοκομείο της Βοστώνης για μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος γνωστό ως UTI (Urinary Track Infection).

Η μόλυνση αυτή η οποία διαγνώσθηκε εν τη γενέσει της, αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς και ο Μητροπολίτης έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Μετέβη σε Αναρρωτήριο (Rehabilitation Center) προκειμένου να επιδοθεί για μερικές μέρες σε φυσικοθεραπεία, καθότι κατά τους τελευταίους δύο μήνες υποφέρει από πόνους στη μέση και στο πόδι λόγω του ισχιακού νεύρου το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό ως sciatic nerve.

Σε επικοινωνία του «Εθνικού Κήρυκα» με τον Μητροπολίτη Μεθόδιο, είπε: «δόξα τω Θεώ όλα εξελίχθηκαν καλά με την ουρολοίμωξη που με ταλαιπώρησε μερικές μέρες και με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού αντιμετωπίσθηκε αποτελεσματικά και γρήγορα».

Είπε ακόμα, πως «έλαβα εξιτήριο και τώρα είμαι σ’ ένα καλό αναρρωτήριο όπου υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία για το θέμα του sciatic nerve που αντιμετώπισα τις περασμένες εβδομάδες και το οποίο προκαλεί μερικές φορές αφόρητο πόνο στη μέση και το πόδι, αλλά και αυτό βρίσκεται σε καλή εξέλιξη και σε λίγες μέρες θα είμαι πρώτα ο Θεός πίσω στα καθήκοντά μου».

Ο Μητροπολίτης Μεθόδιος είπε επίσης πως «σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την επικοινωνία, ευχαριστώ όλους τους ιερείς μας και τους ανθρώπους μας των κοινοτήτων για τις προσευχές τους και τις ευχές τους, οι οποίες ήταν το στήριγμά μου κατά την παραμονή μου στο νοσοκομείο».

Πηγή: Θεόδωρος Καλμούκος – Εθνικός Κήρυκας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων