14/03/2024 14/03/2024 Την Τρίτη, 12 Μαρτίου, το Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δυτικής Αυστραλίας (HACCI WA) τιμήθηκε με μια εκδήλωση στο Κοινοβούλιο, με οικοδέσποινες την κ. Michelle Roberts, Πρόεδρο της Νομοθετικής Συνέλευσης (Legislative Assembly), και την κ. Alanna Clohesy, Πρόεδρο του Νομοθετικού Συμβουλίου (Legislative Council). Η εκδήλωση αυτή τίμησε τη συνεισφορά της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στην οικονομική...
14 Μαρτίου, 2024 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 14:31

Εκδήλωση στο Κοινοβούλιο της Δυτικής Αυστραλίας προς τιμήν της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας

Διαδώστε:
Εκδήλωση στο Κοινοβούλιο της Δυτικής Αυστραλίας προς τιμήν της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου, το Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δυτικής Αυστραλίας (HACCI WA) τιμήθηκε με μια εκδήλωση στο Κοινοβούλιο, με οικοδέσποινες την κ. Michelle Roberts, Πρόεδρο της Νομοθετικής Συνέλευσης (Legislative Assembly), και την κ. Alanna Clohesy, Πρόεδρο του Νομοθετικού Συμβουλίου (Legislative Council). Η εκδήλωση αυτή τίμησε τη συνεισφορά της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της της Δυτικής Αυστραλίας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία της Προέδρου του Επιμελητηρίου, δρ Έλενας Λημνιού, καθώς και της Προξένου της Ελλάδος στην Πέρθη, κ. Γεωργίας Καρασιώτου, σχετικά με τον ρόλο της Διασποράς.

Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το νέο έτος.

Παρέστη ο Πρωθυπουργός της Δυτικής Αυστραλίας κ. Roger Cook, καθώς επίσης Υπουργοί και πολλά μέλη του πολιτειακού Κοινοβουλίου, που επιβεβαίωσαν την υποστήριξη της Κυβέρνησης προς την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την αναγνώριση της συνεισφοράς της στη Δυτική Αυστραλία.

Η εκδήλωση επισφραγίστηκε με έναν θετικό στόχο ο οποίος ετέθη για το επόμενο έτος, τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και ευημερία της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας της Δυτικής Αυστραλίας.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων