08/03/2024 08/03/2024 Η Τσικνοπέμπτη εορτάστηκε από τη Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Northcote της Αυστραλίας με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Πάνω από 200 νέοι και νέες συγκεντρώθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μονής Άξιον Εστί για να συμμετάσχουν στον εορτασμό. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος διαβίβασε σε όλους τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου,...
08 Μαρτίου, 2024 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 12:00

Η Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Northcote εόρτασε την Τσικνοπέμπτη

Διαδώστε:
Η Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Northcote εόρτασε την Τσικνοπέμπτη

Η Τσικνοπέμπτη εορτάστηκε από τη Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Northcote της Αυστραλίας με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Πάνω από 200 νέοι και νέες συγκεντρώθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μονής Άξιον Εστί για να συμμετάσχουν στον εορτασμό.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος διαβίβασε σε όλους τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, μαζί με τη διαβεβαίωση ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή και ο Ποιμενάρχης τους είναι έτοιμοι να προχωρήσουν μαζί τους προς το μέλλον.

«Είμαστε δίπλα σας, παιδιά. Το μόνο που ζητάμε είναι, όπως απόψε, να είστε πάντοτε στην Εκκλησία και να την εμπιστεύεστε, διότι είναι η μητέρα μας που φροντίζει για τις ανάγκες μας», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Θεοφιλέστατος.

   

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων