25/03/2021 25/03/2021 Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία εκατοντάδων ομογενών και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 8 μ.μ., τοπική ώρα (11 π.μ., ώρα Ελλάδος) η τελετή φωταγώγησης της εμβληματικής Όπερας του Σύδνεϋ με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας. Την τελετή τίμησε με την παρουσία της η Πρωθυπουργός της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Gladys Berejiklian, η οποία απηύθυνε θερμό...
25 Μαρτίου, 2021 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 19:45

Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας η Όπερα του Σύδνεϋ

Διαδώστε:
Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας η Όπερα του Σύδνεϋ

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, παρουσία εκατοντάδων ομογενών και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 8 μ.μ., τοπική ώρα (11 π.μ., ώρα Ελλάδος) η τελετή φωταγώγησης της εμβληματικής Όπερας του Σύδνεϋ με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία της η Πρωθυπουργός της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Gladys Berejiklian, η οποία απηύθυνε θερμό χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σύδνεϋ κ. Χρήστος Καρράς και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου.

 

Νέοι της Ομογένειας μέτρησαν αντίστροφα για τη φωταγώγηση, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι έψαλαν με σεβασμό τον ελληνικό και τον αυστραλιανό Εθνικό Ύμνο.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων