12/12/2022 12/12/2022 Η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού, Επισκόπου Τριμυθούντος, εορτάστηκε με λαμπρότητα στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης, με επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων τον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο Clayton. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, όπως και την παραμονή, την Ενορία – Κοινότητα του Clayton επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός. Πλαισιούμενος από πολλούς κληρικούς...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 20:17

Μελβούρνη: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος

Η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού, Επισκόπου Τριμυθούντος, εορτάστηκε με λαμπρότητα στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης, με επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων τον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο Clayton.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, όπως και την παραμονή, την Ενορία – Κοινότητα του Clayton επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός. Πλαισιούμενος από πολλούς κληρικούς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Στο τέλος αυτής, απηύθυνε λόγους πνευματικής οικοδομής στο εκκλησίασμα, ενώ διαβίβασε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων