03/01/2023 03/01/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023, την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας και ιερούργησε επί τη εορτή του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο υπαίθριο παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Οσίου. Ο Θεοφιλέστατος, ο οποίος συνοδευόταν...
03 Ιανουαρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2023 - 17:56

Μνήμη Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στην Ι.Μ. Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας

Διαδώστε:
Μνήμη Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στην Ι.Μ. Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023, την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας και ιερούργησε επί τη εορτή του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο υπαίθριο παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Οσίου.

Ο Θεοφιλέστατος, ο οποίος συνοδευόταν από κληρικούς από τη Μελβούρνη, παρουσία αρκετών προσκυνητών, μίλησε για τον βίο του τιμώμενου Αγίου, μετέφερε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου ενώ ευχαρίστησε για τη φιλοξενία τη Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Καλλισθένη.

   

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων