02/08/2023 02/08/2023 Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο ο οποίος μετά τη σύντομη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πήρε εξιτήριο απότο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο Σεβασμιώτατος παίρνει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού η οποία τον ταλαιπώρησε για...
02 Αυγούστου, 2023 - 10:53

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο

Διαδώστε:
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο ο οποίος μετά τη σύντομη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πήρε εξιτήριο απότο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο Σεβασμιώτατος παίρνει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού η οποία τον ταλαιπώρησε για μερικές ημέρες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, σύμφωνα με σύσταση από τους θεράποντες ιατρούς αναμένεται να ξεκουραστεί για τις επόμενες ημέρες και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- επιστρέφει στα καθήκοντα του από την ερχόμενη Δευτέρα (7/8).

Για το λόγο αυτό ακυρώνεται και η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Αυγούστου ομιλία του στον αύλειο χώρο της βυζαντινής Μονής Παναγία Γκουβερνιώτισσα, στις Ποταμιές.

 

Διαβάστε σχετικά: Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων